BARNEFOTOGRAF FLEKKEFJORD

Mange ønsker og trenger bilder av familien, konfirmanten, barna – ja, til og med av seg selv. Og det er mange som bestiller timen med litt skrekkblandet fryd; det er fint å ha fine bilder, men man er ofte ukomfortabel med settingen. Det er lett å stresse med de tingene man er usikre på; hvilke klær skal vi ha på, hva skal vi ha med, hvor lang tid tar det, hvordan skal vi betale osv.

Dette kan jeg hjelpe deg med! Når du har bestilt tid til fotografering får du tilsendt et spørreskjema som du fyller ut i den grad du ønsker. Jo mer jeg vet om deg og eventuelt resten av gjengen jeg skal fotografere, jo lettere er det å vite hvilken informasjon som er relevant for deg, og som kan gjøre forberedelsene dine enda lettere. Når denne informasjonen er på plass sender jeg over blant annet en gjøremålsliste som hjelper deg med oversikten, samt tips og triks med tanke på klær, klesstil, farger og kombinasjoner. Jeg ønsker at også forberedelsene skal være fine og forventningsfulle, og ikke minst at selve fotograferingen skal oppleves som positiv og morsom. Jo tryggere du er på valgene du har tatt i forkant, jo gøyere blir selve fotograferingen, og resultatene vil vise dette på beste måte.

nyfødt baby som er inntullet i hvitt stoff
nyfødt baby som er inntullet i hvitt stoff
nyfødt baby som er inntullet i hvitt stoff
nyfødt baby som er inntullet i hvitt stoff

Fotograferingen

BARNE- OG FAMILIEFOTOGRAF

Siden vi allerede har utvekslet informasjon, og du har svart på mine spørsmål, er studioet klargjort til de bildene du har på ønskelisten når du kommer. Vi setter likevel av litt tid til en prat i studio, og vi går igjennom hvordan jeg jobber og hva jeg tenker vi skal gjøre i løpet av avtalen. Du får muligheter til å stille spørsmål, komme med innspill og ønsker, og du får sett bilder underveis slik at du hele tiden kan være trygg på at vi beveger oss i den retningen du ønsker for bildene dine.

Dersom det er små barn som også skal fotograferes, setter jeg av ekstra tid til å bli bedre kjent, og starter gjerne fotograferingen forsiktig for å unngå å bli for brå for de minste.

Glad jente som sitter på hvit saueskinn

Ca 2-4 uker etter fotograferingen sender jeg en link til et digitalt slideshow som er tilgjengelig i 48 timer, og du bestemmer deg for hvilke bildepakke du ønsker å kjøpe.

Galleriet blir først tilgjengelig etter valg av ønsket bildepakke.
I galleriet kan dere bestille det dere måtte ønske av forstørrelser, album, lerret, glass og ramme osv. Skulle dere ønske hjelp til utvelgelse av bilder og valg av produkter, er det bare å ta kontakt for å avtale en bestillingstime. Denne er valgfri og koster dere ingenting.

Det digitale visningsgalleriet er tilgjengelig på den digitale plattformen i 3 måneder.

Bjelland Foto