fbpx

Barn og familie

Mange ønsker og trenger bilder av familien, konfirmanten, barna – ja, til og med av seg selv. Og det er mange som bestiller timen med litt skrekkblandet fryd; det er fint å ha fine bilder, men man er ofte ukomfortabel med settingen. Det er lett å stresse med de tingene man er usikre på; hvilke klær skal vi ha på, hva skal vi ha med, hvor lang tid tar det, hvordan skal vi betale osv.

Dette kan jeg hjelpe deg med! Når du har bestilt tid til fotografering får du tilsendt et spørreskjema som du fyller ut i den grad du ønsker. Jo mer jeg vet om deg og eventuelt resten av gjengen jeg skal fotografere, jo lettere er det å vite hvilken informasjon som er relevant for deg, og som kan gjøre forberedelsene dine enda lettere. Når denne informasjonen er på plass sender jeg over blant annet en gjøremålsliste som hjelper deg med oversikten, samt tips og triks med tanke på klær, klesstil, farger og kombinasjoner. Jeg ønsker at også forberedelsene skal være fine og forventningsfulle, og ikke minst at selve fotograferingen skal oppleves som positiv og morsom. Jo tryggere du er på valgene du har tatt i forkant, jo gøyere blir selve fotograferingen, og resultatene vil vise dette på beste måte.

Velg ønket

fotografering

Nyfødt

nyfødt ligger på brunt saueskinn med ansiktet mot kamera

6 månder

Barnefoto

ettåring fotografert med en lys fargepalett

Konfirmant

konfirmant 2024 fotografert i studio

Dette sier kundene mine

Kjempefornøyd med ettårsfotografering av tvillingene våre! Både selve fotograferingen, som var unnagjort på litt over 1 time (ingen grunn til å grue seg i forkant for hele opplevelsen var rolig og fin), og all god hjelp med redigering og bestilling etterpå.

Siri Berghom

Veldig fornøyd med fotografering hos Bjelland Foto. Vi har tatt både nyfødt og seksmåneders bilder her, og gleder oss allerede til 1 års bildene!! Utrolig dyktig fotograf, og her føler man seg velkommen! Tusen takk for nydelige bilder av vår sønn 😄 Anbefales!

Tonje Herum

Vi var her på familiefotografering høsten 2021.

God kommunikasjon, god hjelp og han fikk fotograferingen til å gå lekende lett.  Fikk god hjelp i etterkant av fotografering til å gå gjennom bildene og plukke ut riktige bilder til forstørrelse, julekort og album.

Kan anbefales.

Mia Knutsen

nyfødt baby som er inntullet i hvitt stoff
nyfødt baby som er inntullet i hvitt stoff
nyfødt baby som er inntullet i hvitt stoff
nyfødt baby som er inntullet i hvitt stoff