fbpx

GRATULERER!

med det forestående bryllupet, dere går en spennende tid i møte!

Bryllupsdagen er en av de største dagene i deres liv, og det er viktig at så mye som mulig er planlagt og på stell i god tid før den store dagen. Blomster, lokaler, kirke, middag, kjole, gaveliste, bryllupsreise – ja, listen er lang! Ikke bare skal gjestelisten settes sammen med mennesker som dere ønsker å dele den gode stemningen med, det samme gjelder også alle leverandørene som skal bidra til å løfte opplevelsen enda noen hakk.

Bildene fra den store dagen er kanskje noe av det mest verdifulle dere sitter igjen med i etterkant, og derfor er det viktig at de blir slik som dere ønsker og ser for dere. Ofte har brudepar noen tanker og ideer om hva de liker, f.eks når det gjelder stil og farger, om man liker det naturlig, formelt eller lekent, eller om man har noen spesifikke steder man ønsker å ta for eksempel portrettbildene. I tillegg er det viktig at dere er trygge på meg og min måte å jobbe på, i tillegg til at dere har en oversikt over hva dere kan forvente når det gjelder priser, produkter og levering.

Erfaringsmessig vet jeg at det kan bli mye å tenke på, og jeg ønsker derfor å inviterer dere til en uforpliktende samtale kort tid etter at dere har sendt forespørselen deres. Vi bruker den tiden som trengs på møtet, og dere får anledning til å stille alle spørsmålene dere måtte lure på. Etter mange år som bryllupsfotograf har jeg gjerne også noen tips og triks som kan være greit å ha i bakhodet når dere planlegger feiringen fremover. Det viktigste er uansett at dere blir litt kjent med meg, og at dere  får den informasjonen dere trenger for å ta det riktige valget når det gjelder fotograf.

INTRODUKSJONSSAMTALEN

Som nevnt over er det viktig at vi tar et møte før dere bestemmer dere for å booke meg som bryllupsfotograf. Dette møtet er uforpliktende og koster dere ingenting – det viktigste er at dere blir kjent med meg, og at dere er trygge på at jeg kan bidra med det dere ønsker dere for den store dagen.

PLANLEGGINGSSAMTALEN

Noen uker før den store dagen møtes vi igjen for å planlegge «kjøreplanen» litt mer i detalj. Dersom ønsket sted for fotograferingen (av portrettbildene) er i nærheten, er det alltid greid å møtes her for å ta stedet nærmere i øyensyn. Jo mer vi vet på forhånd, jo lettere er det å planlegge og gjøre opplevelsen så sømløs som mulig. På møtet avtaler vi også bestillingstimen som gjennomføres når bildene fra den store dagen er ferdigstilt.

BRYLLUPSDAGEN

Nå er endelig den store dagen her! Vi koser oss med fotograferingen og gjennomfører i henhold til detaljene vi satte opp på planleggingsmøtet.

BESTILLINGSTIMEN

Ca 2-4 uker etter bryllupet ferdigstilles de beste bildene og deles i et digitalt visningsalbum (med vannmerke). Albumet får dere anledning til å gå igjennom i fred og ro før vi møtes til bestillingstimen vi avtalte før bryllupsdagen. Vi går igjennom deres favorittbilder, og jeg hjelper dere med å velge ut bilder til album, takkekort, forstørrelser osv.

HVA SOM IKKE ER INKLUDERT I PRISEN

Produkter som forstørrelser, album, lerret, takkekort, glass og ramme er ikke inkludert i prisene. For å sikre at kvaliteten på produktene blir av den aller beste, printer jeg ut bilder selv eller bestiller via leverandør som har spesialisert seg på fotoprodukter og som kjenner mine fargeprofiler. Ønsker dere å printe produktene deres hos meg så tilbyr jeg bryllupskunder 20% rabatt. Se ordinære priser under linken «Priser og produkter»

PRISER

HELDAGS

Inntil 10 timer

Dette er pakken for dere som ønsker å ha med fotograf hele dagen. Her dekker jeg forberedelser, vielse, portrettbilder og festen, Intill 10 timer fotografering.

 

Prisen inkl

 • Planleggingstime / kjærestefotografering
 • Fotografering inntil 5 timer (forberedelser, vielse og portrettbilder)
 • Digitalt kundegalleri som dere kan dele med familie og venner.
 • Bestillingstime hvis dere ønsker å bestille produkter.
 • Ca 380 høyoppløselige filer

 

HALVDAGS

Inntil 6 timer

Dette er pakken for dere som ønsker å ha med fotograf på forberedelser, vielse og portrettbildene.

 

Prisen inkl

 • Planleggingstime / kjærestefotografering
 • Fotografering inntil 5 timer (forberedelser, vielse og portrettbilder)
 • Digitalt kundegalleri som dere kan dele med familie og venner.
 • Bestillingstime hvis dere ønsker å bestille produkter.
 • Ca 180 høyoppløselige filer

 

PORTRETT OG

VIELSE

inntil 3 timer

Pakken for dere som ønsker bilder fra vielsen og portrettbilder som taes før eller etter vielsen.

 

 

Prisen inkl

 • Planleggingstime
 • Fotografering ca 3 timer
 • Digitalt kundegalleri som dere kan dele med familie og venner.
 • Bestillingstime hvis dere ønsker å bestille produkter.
 • Ca 80 høyoppløselig filer

Bryllupsfotografering har et bookinghonorar på 20% som må være innbetalt for å kunne reservere ønsket dato. Resterende beløp faktureres 4 uker før den store dagen. Dette er et honorar, og kan ikke tilbakebetales om oppdraget blir kansellert.

Alle bryllupspakkene inneholder de beste bildene levert i web-filer som passer perfekt til visning og som profilbilder i sosiale medier. Disse leveres i størrelse 1080px på minste side og 72dpi.

Kundegalleri: Noen dager etter den store dagen mottar dere et flott kundegalleri. Her bestiller dere de produktene dere ønsker, feks, veggbilder, takkekort, album og høyoppløselige bildefiler. En stund etter dere har mottatt kundegalleriet møtes vi igjen for å ha bestillingstime. Her hjelper jeg dere med å velge ut bilder dere ønsker til album, veggbilder, takkekort og hvilke andre produkter dere ønsker.