fbpx

Hva er et profilbilde?

Profilbilde som også kalles “headshots”, dreier seg om bilder fra skulderhøyde og oppover, helst med en nøytral bakgrunn. Slike bilder blir svært ofte brukt til blant annet bedrifters hjemmesider, til presentasjoner, LinkedIn og CV-er fordi fokuset er på ansiktet, og man unngår at for eksempel posering eller antrekk tar bort oppmerksomheten fra personen.

Selve fotograferingen tar ca 20 minutter, og du vil få anledning til å se bildene litt underveis.

 

Profilbilde av en dame tatt på lysegrå bakgrunn.
bedriftfoto fotografert i studio med hvit bakgrunn.

Å investere i profesjonelle profilbilder er mer enn bare et visuelt oppgraderingssteg; det er en nøkkel til å bygge en sterk online tilstedeværelse og etterlate et positivt førsteinntrykk. Profilbilde fungerer på en måte som ditt digitale visitkort og er det første andre ser når de møter deg online, enten det er på LinkedIn, sosiale medier eller på bedriftens nettside.

Et velvalgt profilbilde utstråler ikke bare din fysiske fremtoning, men det kan også formidle din personlighet og profesjonalitet. Et smilende og tillitsvekkende bilde kan gi inntrykk av åpenhet og vennlighet, mens et mer formelt bilde kan signalisere seriøsitet og autoritet. Dette er med på å gi deg muligheten til å kontrollere hvordan du blir oppfattet online og kan åpne dører til nye muligheter, enten det er karriererelatert eller i sosiale sammenhenger. Så, hvorfor ta profilbilder? Fordi det er din mulighet til å sette ditt beste digitale fotspor fremover og skape et minneverdig førsteinntrykk som varer.

FÅ BESKJED NÅR JEG POSTER NESTE INNLEGG

Registrer deg i mitt nyhetsbrev og få beskjed når jeg legger ut neste innlegg i tillegg mottar du med gjevne mellomrom en epost med nyheter, kampanjer og relevant fotoinformasjon.