fbpx

Hva skjer før og etter

fotograferingen

Jeg ønsker at din opplevelse gjennom hele prosessen skal være så fin og oversiktlig som mulig, så her kommer en liten gjennomgang av hva du kan forvente.

Først vil du få tilsendt en digital kontrakt på e-post som du må gjennomgå og signere for å reservere timen. Jeg ønsker å bli litt bedre kjent med deg (og dine hvis dere er flere). Så når kontrakten er signert og dagen er spikret i kalenderen, vil du motta et digitalt spørreskjema. Her kan du dele dine tanker om hva du ønsker eller trenger for fotograferingen. Er det noe du er usikker på eller nysgjerrig på, er dette også muligheten for å stille spørsmål eller lufte ideer. Det er overhodet ikke noe krav at du skal ha alt på stell på dette stadiet, men dersom du har noen ønsker eller informasjon om hva slags stil du har, hvilke bakgrunner eller farger du foretrekker, og om du ser for deg fotografering i studio eller ute på location, dette er tiden å formidle det på.

Du vil også i forkant av fotogoraferingen få tilsendt noen e-poster med informasjons og tips og triks til hva som kan være lurt å tenke på i til fotograferingen.

konfirmant 2024 fotografert i studio
Herlig gutt med grønn genser som går ton i ton med den grønne bakgrunnen.
Studio portrett av kunster Maren Baxter

Det er viktig med en god og avslappet atmosfære for fotograferingen, så vi starter som regel med en liten sofaprat for å gå igjennom de tingene vi allerede har snakket om eller planlagt for fotograferingen. Vi går igjennom rekkefølgen på antrekk/bakgrunner osv, og hvis du har gjort deg noen flere tanker om hva du ønsker, er det rom for å lufte disse ideene også her. Hvis du synes det er ukomfortabelt foran kamera, og til og med har grudd deg litt til dette, har jeg mange tips og triks jeg vil lære deg før vi setter i gang. Sånn at du kan puste litt roligere og ha det gøy underveis i fotograferingen!

To til fire uker etter fotograferingen mottar dere en e-post med et slideshow som viser utvalget av bildene deres. Slideshowet er tilgjengelig i 48 timer, og det er her dere velger ønsket bildepakke. Dere kan velge mellom disse tre typene:

Gullpakken kr 9000,-

Inkluderer alle digitale bildefiler fra galleriet, slideshow og et printgavekort på kr 2000,- som du kan bruke opp mot printprodukter i nettbutikken.

Sølvpakken kr 6000,-

Inkluderer 10 digitale bildefiler og et printgavekort på kr 1000,-  som du kan bruke opp mot printprodukter i nettbutikken.

A la carte

Denne pakken er for deg som ønsker å sette sammen produktene selv. 

Etter du har valgt ønsket pakket, går du igjennom «check out» for å komme til galleriet. Galleriet innholder inntil 20-40 bilder og her kan du kjøpe bildeprodukter etter eget ønske.

Galleriet er tilgjengelig i 3 mnd. Er det behov for å gjennopprette galleriet etter det er arkivert, påløper det et tillegg på 750,- for å opprette og 3 nye måneder med lagring.

Etter fotograferingen mottar du en faktura på e-post
Produkter som bestilles fra galleriet kommer på egen faktura så snart orderen er mottaatt. Jeg gjør oppmerksom på at produktene ikke blir påbegynt før fakturaen er innbetalt. Det samme gjelder for digitale bildefiler.

Studioportrett av jente med jordfarger
Profilbilde av en dame tatt på lysegrå bakgrunn.