fbpx

Kan vi få fotografert

søsken og familien?

Har du booket nyfødt- eller barnefotografering og lurer på om du også kan ta bilder sammen med søskene? Ja, da er du ikke alene! Jeg forstår veldig godt ønsket om å få dokumentert den herlige søskenkjærligheten, og svarer er selvfølgelig ja.

Når det er sagt er det likevel at par ting dere kan tenke på og som vi planlegger for før dere kommer. For det er jo veldig fint å ha bilder av søsken, men det er ikke alltid at storesøsken synes det er så gøy å bli fotografert, heller ikke sammen med lillebror eller -søster. Jeg tar alltid søskenbildene først, for som regel er de største litt mer med på leken helt i begynnelsen. Når de bildene er tatt, får storesøsken fri og kan gå til lekeplassen rett utenfor studio sammen med den andre voksne (det er ofte en utrolig motiverende gevinst etter å ha posert sammen med den nyfødte). 

Skulle storesøsken overhode ikke ha lyst til å bli fotografert, og dere ser at motstanden ikke er til å rokke på, har vi fortsatt muligheten til å for eksempel ta bildene til seksmånders- eller ettårsfotograferingen.

Brødre, Lille bror sitter på storebrors rygg.
2 søstre holder sin nye lillesøster som kun er noen få dager gammel.
Søskenkjærlighet mellom tre søsken. fotografert med lyse farger
Søskenkjærlig, Lillesøster som sitter i fanget på storebror.
Søskenkjærlig, Lillesøster som sitter i fanget på storebror.