fbpx

Til kommende

Konfirmant

konfirmant 14 år fotografert på mørk bakgrunn

Konfirmasjonstiden er en tid som er fylt med spenning og forventninger. Noen ganger kan tanken på å bli fotografert føre til litt bekymring eller nervøsitet, og det er helt forståelig. Å… bli fotografert er jo ikke noe man gjør så ofte, og som regel føler man seg usikker fordi man ikke helt vet hva man skal gjøre foran kamera.

Først og fremst, husk at du ikke er alene i å føle deg slik. Mange konfirmanter (vel,faktisk voksne også ,-D) har lignende tanker før fotograferingen, men det er viktig å huske at målet vårt er å fange deg slik du er, naturlig og autentisk. Jeg vil guide deg gjennom hvert trinn av fotograferingen. 

Du trenger ikke bekymre deg for å vite nøyaktig hva du skal gjøre – det er min jobb å hjelpe deg med å se best mulig ut på bildene, og målet er å skape en avslappet atmosfære hvor vi tar oss god tid.

Jeg forstår at du kanskje lurer på hvorfor denne fotograferingen er viktig. Jeg husker selv da jeg sto konfirmant og syntes at det var litt pes med denne fotograferingen.

Konfirmant 2024 i studio. fotografert på mørk bakgrunn

Nå som jeg har blitt voksen (ja, det er noen år siden ;-D), har bildene blitt utrolig viktige, ikke bare for meg, men også for min familie. Bildene vi tar vil faktisk bli en tidskapsel som du kan se tilbake på med stolthet og glede. Forestill deg et vakkert veggbilde eller et album fylt med bilder fra din konfirmasjonstid. Det er kanskje vanskelig å tenke på at dette vil være så verdifullt når du blir eldre, men dette er en unik mulighet til å fange denne spesielle tiden i livet ditt, og det blir bare mer verdifullt med årene.

Sammen kan vi skape bilder som du vil se tilbake på med glede og stolthet. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål eller bekymringer.