fbpx

Konfirmantfotografering i studio

med en dose tidløs sjarm og moderne magi.

Å fotografere konfirmanten er en høytidelig anledning som fortjener å bli foreviget. Mens mange tradisjonelt forbinder konfirmantfotografering med utendørssettinger, ønsker jeg å invitere deg til å utforske mulighetene og fordelene ved å velge en studiofotografering.

Studioet gir deg muligheten til å benytte en rekke forskjellige bakgrunner, og det kontrollerte lysoppsettet er med på skape den perfekte stemningen for å fremheve konfirmantens unike karakter, og som får frem deres personlighet og stil.

Studiofotografering sørger også for at du slipper å bekymre deg for værforholdene eller skiftende lysforhold utendørs.

For noen konfirmanter (og oss voksne) kan tanken på utendørsfotografering være litt skremmende og overveldende med alt som skjer i miljøet rundt fotograferingen. Derfor kan en studiofotografering være det perfekte alternativet der konfirmanten kan føle seg trygg, og dere foreldre kan slappe av og nye øyeblikket uten forstyrrelser. 

saga album
konfirmant 2024 fotografert i studio

Jeg anbefaler alltid å bestille konfirmantfotografering utenom selve konfirmasjonsdagen.På selve dagen har både konfirmanten og dere voksne nok å tenke på. Jeg ønsker at dere skal ha en god og avslappet opplevelse av fotograferingen, og derfor anbefaler jeg å ta fotograferingen noen uker før eller etter konfirmasjonen. Da kan dere foreldre og konfirmanten komme med senkede skuldre og bare ha det gøy på fotograferingen. I tillegg er dere sikret plass i kalenderen, og dere har også mulighet til å bruke noen av bildene til både invitasjoner og fine bilder utstilt på gavebordet.

Uansett om din konfirmant foretrekker fotografering i studio eller ute på lokasjon så er jeg her for å hjelpe og veiledere dere gjennom prosessen for å få de bildene dere kan ha glede av i lang tid fremover.

 

Slik gjør du konfirmanten

klar til fotografering

– Last ned en gratis foreldreguide

Ofte stilte spørsmål

til kommende konfirmant

til kommende konfirmant

Til kommendeKonfirmasjonstiden er en tid som er fylt med spenning og forventninger. Noen ganger kan tanken på å bli fotografert føre til litt bekymring eller nervøsitet, og det er helt forståelig. Å… bli fotografert er jo ikke noe man gjør så ofte, og som regel føler...