fredfylt liten nyfødt ligger på ryggen intullet i beige stoff.
Blomstdesign på nettside

Nyfødt

Det er naturlig å ha en rekke spørsmål før man bestiler en nyfødtfotografering, og det er viktig å føle seg godt forberedt. På siden her finner du litt svar på noen av de vanligste spørsmålene som pleier å dukke opp. 

Skulle du ha noen flere spørsmål på hjertet, må du ikke nøle med å ta kontakt!

Nyfødt Fotografering

Pris kr 1.400,-

Produkter som album, takkekort, forstørrelser, lerret og digitale bildefiler kommer utenom

Inkluderer

  • Planlegging
  • Inntil 3 timers fotografering
  • Digitalt visningsgalleri 20-40 bilder
  • Rekvisitter og klær til utlåns
  • Bestillingstime (valgfritt)

Etter fotograferingen

To til fire uker etter fotograferingen mottar dere en e-post med et slideshow som viser utvalget av bildene deres. Slideshowet er tilgjengelig i 48 timer, og det er her dere velger ønsket bildepakke. Dere kan velge mellom disse tre typene:

Gullpakken kr 9000,-

Inkluderer alle digitale bildefiler fra galleriet, slideshow og et printgavekort på kr 2000,- som du kan bruke opp mot dine favorittprodukter i nettbutikken.

Sølvpakken kr 6000,-

Inkluderer 10 digitale bildefiler og et printgavekort på kr 1000,-  som du kan bruke opp mot dine favorittprodukter i nettbutikken.

A la carte

Denne pakken er for deg som ønsker å sette sammen produktene selv.

Utrolig flott opplevelse ved fotografering av 8 åring. Hans rolige, tillitsskapende og tøysete vesen gjør det ikke vanskelig å lokke fram både smil og latteranfall.
Har også tatt bilder nyfødt, 1 år og rundt 4 års alder. Like god med alle aldre.
Fine bakgrunner, kreative forslag og fin og variert lyssetting 😀
Kan virkelig anbefales! ❤️

Line Sveigenes

Har vært her med begge barna til 1-årsfotografering. Thomas er veldig flink og rolig med barna. Da vi var i studio nå nylig var sønnen min utroooolig trøtt!!! Men likevel klarte Thomas med masse tålmodighet å få over 30 flotte bilder tross en sutrete liten gutt..! Jeg satte også veldig pris på at fotografen på forhånd hadde sett igjennom bildene han hadde tatt av mitt forrige barn itilfelle jeg ønsket å ta litt liknende bilder av nestemann! Thomas hjelper deg så bra om du lurer på noe, eller om du ikke får til bestillinger. (Noe som er en stor fordel om man er litt kranglete med datamaskiner som jeg er..!!) Anbefaler på det varmeste!

Anne Lill Haukland

Vi tok 1 års bilde, søskenbilde og familiebilder! Anbefales på det sterkeste! Jordnær fotograf som kan faget sitt. Gav god informasjon i forkant. Siden vi har to i fra før, hadde vi noen krav til utsende. Og det ble perfekt! Nå er bildeveggen komplett❤ Så igjen, Tusen Tusen Takk!

Connie Haver Hansen

BILDEPRODUKTER

Behovet eller ønsket for produktet er veldig personlig, og varierer fra kunde til kunde. Noen ønsker mange forstørrelser som skal pryde stueveggen hjemme, mens andre igjen ønsker et skrytealbum de kan bla i. Priser på ulike fotoprodukter finner du her

Nova

Nova ligner litt på lerret bortsett fra at her er bildet printet, laminert og montert på en plate med valgfri farge på kanten. Siden bildet er printet på fotopapir og ikke på lerret, får man en helt glatt finish i motsetning til strukturen som lerret gir.

Novaplate

Saga

Saga albumm er det produktet jeg selger mest av, og med stor variasjon i størrelser, farger og antall sider. Albumet leveres med preget tekst inkludert i prisen. Produktet er av typen «layflat» uten skjøt mellom sidene. Dette sørger for at bildet ligger helt jevn og flatt over hele oppslaget når man åpnet albumet.

saga album

Bildeboks

Dette er en veldig delikat måte å presentere dine bilder på!

Bildeboksen leveres i et stort utvalg omslagsfarger, og inneholder 10 bilder som enten leveres laminerte utfallende print, eller med passepartout.

bildeboks

Takkekort

Mange tror at takkekort ikke benyttes lengre, men jeg lover det gjør det! Å bruke dine favorittbilder på et kort. er en fin måte å gi tilbake og vise takknemelig for gave, støtte eller vennlighet fra andre. Det viser ikke bare at du setter pris på gesten, men det lar også mottakeren få vite at deres handlinger har blitt lagt merke til og verdsatt.

Takkekort design

Din opplevelse er viktig

Jeg ønsker at dere skal få en fin opplevelsen fra fotograferingen, og at bildene vil fylle dere med glede og minner i lang tid fremover.

Om det er detaljer jeg kanskje ikke har nevnt her, eller aspekter dere skulle ønske å vite mer om, må dere ikke nøle med å ta kontakt. Deres input vil ikke bare hjelpe meg å forbedre min egen praksis, men det vil også bidra til å skape en enda bedre opplevelse for fremtidige kunder.

blomst2
nyfødtfotografering, baby sover med lue og bamse
En mnd gammel baby. svøpt i hvitt stoff.
en liten gutt som sover under nyfødtfotograferingen.
en gutt på bare noen få dager, sover på et sauekinn i en trekasse.

la oss bli e-post venner

Meld deg inn i mitt nyhetsbrev!